Klicni center: +386 41 660 101

Mail: info@greenhills.si

Kolesarske počitnice

Kolesarske počitnice v Škofji Loki

Slovenija je s svojo razgibano pokrajino, naravnimi danostmi in nešteto potmi idealna kolesarska destinacija. Le malo držav ali pokrajin se lahko pohvali s takšno naravno raznolikostjo. Naj bodo Alpske ali gozdne poti, kolesarjenje med vinogradi, raziskovanje prelepih dolin, raziskovanje Slovenskega primorja, daljinske kolesarske poti vsak kolesar lahko najde svoj sanjski kolesarski izlet. Poleg tega pa mediteranska klima na Primorskem omogoča kolesarjenje skozi celo leto.

Praktično ni koščka Slovenije, ki nebi bil vreden obiska in postregel s čudovito kolesarsko izkušnjo. Vedno bolj pa so v deželi na južni strani Alp popularne daljinske kolesarske poti. Večdnevno kolesarjenje je popotovanje, ki poskrbi za vašo dušo in telo, predvsem pa vam regijo predstavi v najboljši luči.

Najlepše daljinske kolesarske poti v Sloveniji: Dravska kolesarska pot, Parenzana, Julijana bike, Trans-Karavanke, Slovenska turno kolesarska pot, Pohorska kolesarska transverzala predvsem pa tudi Hidden hills trail na Škofjeloškem.

Škofja Loka - Škofjeloško

Regija Škofjeloško je soseda vsem najbolj znanim turističnim krajem v Sloveniji a še popolnoma neodkrita in nedotaknjena. Gričevnata predalpska pokrajina je prepredena s cestami in potmi ki vodijo do odmaknjenih vasi, prelepih razgledov, skritih naravnih kotičkov, predvsem pa do prijaznih domačinov, ki vas bodo sprejeli z odprtimi rokami.

Kolesarske pošitnice v Škofji Loki - Škofjeloško pogorje

Kolesarska regija Škofjeloško

Kolesarjenje je na Škofjeloškem že od vedno popularno saj so pogoji zanj enostavno idealni. Skoraj ga ni domačina ki nebi kolesaril in bil nad domačimi kraji popolnoma navdušen. Vedno več pa je tudi obiska tujih kolesarjev, ki jih pritegne predvsem dober glas obiskovalcev.

Hidden hills trail

Je daljinski kolesarski krog na Škofjeloškem, ki vas popelje skozi štiri občine (Škofja Loka, Žiri, Železniki, Gorenja vas – Poljane). 240km dolg kolesarski krog razdeljen v 7 etap je zelo razgiban in primeren predvsem za električna kolesa, ter kolesarje z dobro fizično pripravljenostjo.

Kolesarske počitnice v Škofji Loki - Hidden hills trail

HHT so kolesarske počitnice brez primere. Na pot se lahko odpravite po svoje ali vodeno izbirate pa med različno dolgimi večdnevnimi kolesarjenji. Za vaše udobje bodo poskrbele prijetne družinsko vodene namestitve in kompatibilne storitve da se boste lahko popolnoma prepustili tistemu v čemur najbolj uživate – kolesarjenju.

Facebook
Twitter
Email
Kategorije
Scroll to Top